- ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΩΡΑ Ωράριο
-
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ LAB FOOD TECHNOLOGY - ΝΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Ημέρα Ωράριο Δευτέρα 09:00 - 21:00 Τρίτη 09:00 - 21:00 Τετάρτη 09:00 - 21:00 Πέμπτη 09:00 - 21:00 Παρασκευή 09:00 - 21:00 Σάββατο Κλειστό Κυριακή Κλειστό
-
- 25ης Μαρτίου 7, Άγιοι Σαράντα, 412 21 Λάρισα Λάρισας
- Δρομολόγηση
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ LAB FOOD TECHNOLOGY - ΝΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
-
Προβολή Όλων...
ΠΡΟΦΙΛ
Μεταπτυχιακό 'Η διατροφή στην υγεία και στη νόσο'
- Τεχνολόγος τροφίμων
- Σχεδιασμός HACCP,ISO, Διαγράμματα ροής
- Επικαιροποίηση μενού εστιατορίων
- Σύμβουλος σε επιχειρήσεις τροφίμων
Η LAB FOOD TECHNOLOGY - ΝΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της πιστοποίησης ποιότητας, και συγκεκριμένα, στη μελέτη & ανάπτυξη συστημάτων διασφάλισης ποιότητας υγειονομικού ενδιαφέροντος, και έχει έδρα στη Λάρισα.
Η Νάτση Μαρία - Σπυριδούλα διαθέτει πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων από το ΤΕΙ Θεσσαλίας και μεταπτυχιακό με θέμα «Η διατροφή στην υγεία και στη νόσο» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Ιατρική Σχολή. (Πιστοποίηση TUV HELLAS FSSC 22000:2018, FSSC 22000 V5.1- ISO 22000:2018 * Σχήμα πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων Confirmation).
Η εξειδίκευσή της:
- Μικροβιολογία Τροφίμων, Χημεία & Ανάλυση Τροφίμων
- Μηχανική και Επεξεργασία Τροφίμων
- Τεχνολογία Γάλακτος, Κρέατος, Αλιευμάτων, Σιτηρών, Φρούτων & Λαχανικών
- Αξιοποίηση Υποπροϊόντων
- Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων, Οίνου και Οινοπνευματωδών Ποτών κ.ά.
Επιπλέον υπηρεσίες που αναλαμβάνει:
- Σχεδιασμός κουζίνας σύμφωνα με τις υγειονομικές προδιαγραφές του 854 (Haccp)
- Καταχώριση των επιχειρήσεων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (Η.Μ.Α)
- Έρευνα προμήθειας επαγγελματικού εοπλισμού καταστημάτων και βιοτεχνιών
- Μηνιαία διατήρηση συστημάτων HACCP σε χώρους εστίασης
Από το 2018, δραστηριοποιείται ως ιδιώτης τεχνολόγος τροφίμων και ασχολείται με την εκπόνηση περιγραφικών εκθέσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαγραμμάτων ροής, HACCP, ISO. Συνεργάζεται με τεχνικά γραφεία σχετιζόμενα με την άδεια λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αναβαθμίστε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σας και δώστε τους προστιθέμενη αξία, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Τα συστήματα ISO & HACCP αποσκοπούν στη συνεχή βελτίωση των διεργασιών, με βάση την εφαρμογή αντικειμενικών μηχανισμών παρακολούθησης και μέτρησης, εξασφαλίζοντας άριστα παραγόμενα προϊόντα και ορθή συνεργασία των εργαζομένων της εταιρείας σας.
Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Λάρισα (Κέντρο), Αθήνα (Κέντρο - Δήμος), Θεσσαλονίκη (Κέντρο - Δήμος), Ρόδος, Μύκονος, Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ιωάννινα, ΛαμίαΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ
- Διαχείριση ασφάλειας τροφίμων
- Διαχείριση γεωργικής παραγωγής
- Επιθεωρήσεις ποιότητας
- Πιστοποίηση εγκαταστάσεων
- Πιστοποίηση επιχειρήσεων
- Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
Αξιολογήσεις LAB FOOD TECHNOLOGY - ΝΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Για την επιχείρηση LAB FOOD TECHNOLOGY - ΝΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ , δεν υπάρχουν αξιολογήσεις. Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει την επιχείρηση. , δεν υπάρχουν αξιολογήσεις. Συνδέσου και γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει την επιχείρηση.
Οι αξιολογήσεις βοηθούν τους χρήστες να επιλέξουν συνεργάτες για να ολοκληρώσουν την έρευνά τους. Αφιέρωσε λίγα λεπτά για να μοιραστείς την εμπειρία σου.
- Μήνες λειτουργίας: Ανοικτά όλο το χρόνο
- E-mail: maria.spiridoula.natsi@gmail.com
- Ταξινόμηση καταχώρισης στο xo.gr: Πιστοποίηση Ποιότητας, Πιστοποίηση Ποιότητας Λάρισα (Κέντρο), Πιστοποίηση Ποιότητας Άγιοι Σαράντα (Λάρισα)